SSK - BAĞ-KUR ERKEN EMEKLİLİK MÜJDESİ PRİM GÜN ŞARTI DÜŞÜYOR

TAKİP ET

SGK Bağkur , BAĞ-KUR'LUNUN PRİM GÜN ŞARTI DÜŞÜYOR. EYT Bağkur prim gün sayısı son durum 2023. Bağ-Kurluya erken emeklilik! 9000 bin gün bilmecesi çözülüyor:

Primler eşitlenecek mi? SSK ve Bağkurlular arasındaki prim gün sayıları 2008 yılında hayata geçirilen sosyal güvenlik reformu ile değiştirildi.

Buna göre, işçi ve memurların emekliliği için gerekli ödeme gün sayısı 7 bin 200 (20 yıl), Bağ-Kur'lular için bu süre 9 bin gün (25 yıl) oldu.

1 milyonu aşkın Bağ-Kur'lu için kolay emeklilik geliyor! Emeklilik sisteminde yapılacak reformlar sayesinde, Bağ-Kur'dan sigortası olan küçük esnaf ve çiftçiler dahil olmak üzere prim gün şartında düşüş öngörülüyor. Yeni torba yasa maddeleri arasında olması beklenen düzenlemeyle emeklilik şartlarında kolaylık sağlanacağı tahmin ediliyor.

Ersoy Toptaş,Bağ-Kur'da 9000 gün,Bağ-Kurluya erken emeklilik,Bağ-Kur'lu için kolay emeklilik,Memur ve emekli zammı,Ankara Ticaret Odası,bağkur prim gün sayısı,2023 Bağ-Kur ücreti ne kadar?,Bağkur borç SORGULAMA,Bağkur borç ödeme,SGK Bağkur,Bağkur 2023,Bağkur e-Devlet

bağ-kur isteğe bağlı